Thursday, March 23, 2006

Dag 4: Signes- Ste Baume/ Plan d'Aups

Af te leggen parkoer vandaag bedraagt 15 km

Rond het middaguur begrijpen we dat stapper van 566m naar 1000 m zal klimmen met het zonnetje in de rug en vergezeld van mooie stap-weg-bloemetjes
Aankomst in Ste Baume wat zoveel wil zeggen als grot waar Magdalena geleefd zou hebben. Het preciese verhaal volgt in een later bericht. Warm douchke in nonnen-klooster-hotel te bereiken via trappen, goe moe en douchke zal hopelijk deugd doen voor stramme spieren. Zag op mijn tocht Alpen, Ventoux, La Ciotat, Bandol , half miljoen schape-keutels en hoorde koersautos in Le Castellet. Groeten van stappende peterpijnpit.

2 comments:

Marrek O'Polo said...

dear pjottr,

ik volg je trektocht elke dag. ben dinsdagavond zelf even weg geweest: hommage "tijdloos" aan bram vermeulen een tweede keer gaan bekijken, nu de afsluiter in de AB. schitterend, een steen verleggen in de rivier ... en toch de wedstrijd spelen die niemand winnen kan !
wens je elke dag wederom soepele knieën en sterke spieren !

marco polo

aloysiusprimus said...

Beste Peterpijnpit,
Ik kom toevallig, via PITOàPARIS te weten dat je de grote tocht onderneemt naar Sint Jacob van Compostella en wil je met dit korte berichtje heel wat hart onder de riem bezorgen. Ongetwijfeld wordt dit een grandioze ervaring om nog eeuwen van te genieten.

Groetjes, ook van Aloysia Prima.