Tuesday, December 06, 2005

Bedankt !

... jullie allen die deze 6 december de nodige luister hebben bijgezet, door e-mails, kaarten, gedachten , kadoo's en heilwensen.

We zullen ons best doen en vol-houden , iets wat hier met alle wijnboeren in de streek helemaal niet zo moeilijk is !

En voor wie zich afvraagt hoe het voelt om mij nu zo goed als gratis met belgische "verplaatsingsmiddelen" te mogen verplaatsen, zie hierbij een picturale proeve.

3 comments:

Marrek O'Polo said...

't is niks !!!
graag gedaan !
en gratis verplaatsen.. ???

groeten uit hoboken !!!

Marco warme Polo

Marrek O'Polo said...

dear pjottr,

ik zit in 't leraarslokaal een springuur te vullen. Naast mij zit Bart Roggeman te orakelen. Hij wil u even laten delen in zijn wijsheid en visie:

Over sommige mensen wordt -desondanks de zegswijze "uit het oog uit het hart" - toch nog wekelijks gebabbeld. Moge het leuk zijn om te weten dat jij er zo 1 bent. Een collega die ook nog steeds de headlines haalt is Luc Dierkens. Toch fijn als je weet dat Frans en wiskunde belangrijke vakken zijn op het PITO. Groenten uit de landbouwschool, Bart Roggeman

peterpignans said...

Dag Warmco en BartR,
Ik zit aan de Appel een beetje te wachten tot een mail-mit-anlage binnengedraaid is - en zie ik daar toch wel reaktie uit , of all places, de leraarskamer van Pito !
Bedankt voor de figuurlijke riem onder mijn hart, of laat het een hart onder de riem zijn , en deel in mijn vreugde - op één lijn met Luc D. mogen staan is inderdaad balsem voor de mens !
En nu wordt het "temps pour un petit apéro". A la bonne vôtre !