Sunday, September 02, 2007

Maritiem

... zal deze blog zijn, want gisteren voeren we per ferry over van Vancouver`s Horseshoe Bay naar Bowen Island, juist een kwartiertje op de boot. We, dat zijn Anne, haar pa en ma , en ik - zie prentje.

Voor de eerste keer van de week grijs weer in de morgen, de tweeling Hedvig en Tora waren bij vriendjes gaan spelen, dus een moment om eens wat anders te doen. En nieuwsgierig als steeds wou ik weten wat dat sleepbootje daar voorttrok - niks anders dan een enorme sleep hout van ergens uit het Grote Berenbos, the Great Bear Forest, waarover later meer.







Het laatste prentje is gemaakt vanuit een luie zetel in Even`s living - nog altijd maritiem dus !

Ondertussen is de reis naar Banff en Jasper in de Rockies geboekt - morgen zondag het vliegtuig op naar Calgary, en dan per shuttle-bus naar Banff - op hotel voor drie nachten - later zal het wat minder worden, ze kennen de prijzen voor het moois dat er te zien is maar al te goed. De oorspronkelijk even overwogen reis per trein zou me ongeveer vier maal zoveel gekost hebben, twee dagen reis plus een overnachting in Kamloops ... reken maar op een week vrij luxueus leven ... de rekening was gauw gemaakt!

Volgend bericht allicht vanuit de Rockies, met nu al veel groeten vanuit het opnieuw zonnige Vancouver.

No comments: