Saturday, December 02, 2006

Het muurtje.

't Is zo goed als af, het muurtje. Tenminste wat je er kan van zien - er moeten achteraan rechts nog wel wat steentjes bij om aan te vullen, maar die merk je niet tenzij je er met de neus boven gaat staan - en dat doen we vandaag niet : het regent namelijk - 't is grijs weer, er valt nat, de aanplantingen moeten dus niet gegoten worden, ook al weer een reden om tevreden te zijn ! De donkere dagen blijken dus toch in aantocht ... maar over een drietal weken beginnen de dagen weeral te lengen en er staan ons ook een paar feesten te wachten - we blijven dus optimist !

3 comments:

spaghetti said...

Ciao Peter,

Mooi werkje dat je daar gepresteerd hebt...een echt puzzle-werkje het zoeken naar de juiste platte stenen die net op elkaar passen...een artisanale creatie die je echt wel wat scherper in beeld mag brengen!
Voor de rest alles O.K.?
We zullen je volgende week enkele foto's doorsturen van ons verblijf in Pignans.

Marrek O'Polo said...

Dear Pjottr,

ik kan mij alleen maar aansluiten bij de lofbetuiging van collega Guido: voorwaar een staaltje van meesterlijk vakmanschap. Met deze ervaring kan je als gepensioneerde direct gaan bijklussen als muurbouwer: ze zoeken er nog in het zuiden van de Verenigde Staten en ook op de Westelijke Jordaanoever zijn er dagelijks vacatures.

Marco Polo

peterpignans said...

En zodra er wat meer licht van de zon is zorgen we voor een scherper beeld !