Tuesday, December 19, 2006

Out of Pijnpittendorp

... and in Belgium !

Juist maar om even te melden dat er voor het ogenblik grootse werken aan de gang zijn in de toekomstige woonst van Tom, Sofie en Corto, werken waar wij toch een beetje wilden aan bijdragen. Vandaar dus bovenstaande titel.

En dat deze boodschap kort zal zijn is een gevolg van twee dagen gaten vullen met plaaster, andere gaten kappen, bedradingen recht desgevallend scheef trekken, verf afbranden en met hoekprofielen en andere voor mij niet zo alledaagse elementen aan de slag gaan. Nee dan maar dadelijk een glaasje rode wijn, en morgen op tijd om Corto naar het kinderdagverblijf te brengen. Sofie is aan de slag met Piazzadell'Arte, en Tom heeft zijn dag gevuld met de voorbereiding van de voorstelling van "Bonanza", nieuwe performance van het gezelschap Berlin -morgenavond in première. Daarover meer in een volgende blog - ik kan de première "meepikken" morgenavond in 't Stuc in Leuven, jullie hebben recht op een verslag!

Frisse groeten vanwege Peterpijnpit !

3 comments:

Anonymous said...

Dear Pjottr,
wederom welkom in ons voorlopig nog aller Belgikistan. De gevraagde copie van "Vancouver" staat op video ... evenwel in drie talen, want mijn koreaanse dvd-video-combinatie neemt alles tegelijk op. Dus ook de verschillende taalkanalen, die een slimme tv naar keuze normal apart laat horen. Voor een polyglot uit Pijnpittendorp moet dit een kolfje naar zijn door noeste arbeid verweerde hand zijn ... Laat mij weten hoe deze bewuste band in jouw bezit moet geraken!!

Marco Polo

peterpignans said...

Peterpijnpit belt één dezer dage, en bedankt alreeds op voorhand !

peterpignans said...

DageNNN