Wednesday, October 05, 2005

Toverij ?

Of zwarte magie. Hekserij misschien. Het Zwarte Oog wellicht. Buitenaardse invloed kan ook. Of simpelweg onhandigheid van mijnentwege - het meest waarschijnlijke - en toch ga ik nog eens proberen te slagen in de verzending van die TOTEMPALEN !

1 comment:

DanyThePany said...

Haai Peter !
Europa al terug gewoon ...? Amai..wat een fantastische reis heb jij gedaan seg ! Lijkt me ook wel wat...binnen een paar jaartjes mss ? Voor ik het vergeet...doe de groetjes aan Maj en Herman van mij.
Voor de rest niks bijzonders te melden...sportdag was een reuze succes ! Ge-boeregolfd tussen de koeien en hun "vlaaien".. mijne swing zat er niet in die dag en ik had het juiste materiaal niet bij me (zal het dààr maar op steken zekers ?) maar mijn lachspieren hebben hun werk wel gedaan ! Zoo gelachen ! Wij waren een groepke met de Wies, Ineske, Nancy Hoppenbrouwers en de Noël ! En dan nog 2 seuten van leerlingen...quantité négligable... Voor herhaling vatbaar ! De volgende dag de aflossingsmarathon van De Panne naar Oostende gaan lopen met maar liefst 5 ploegen van Pito ! Mijn ploeg was derde... het weer was prachtig ! Ideaal om te lopen ..en daarna terraskes te doen op den dijk ! 's Avonds heb ik een wild feestje gehad met 15 vrouwen ter gelegenheid van de vrijgezellenavond van mijn zusje..die trouwt nu zaterdag ! Dus weeral feesten ! Daarna zal het wel wat minder zijn want ze vertrekken direct op honeymoon en ik "mag" op heur drei joeng letten ! Ik stuur wel eens een fotoke van the big day..;dan zie je ons nog eens "allemaal".
zo, dat was mijn kort verslaske vanuit good old Deurne.. dikke kus voor jou en mss tot binnenkort ?