Wednesday, September 24, 2008

Freek

... de Jonge net gezien op " De wereld draait door " - wat een programma van de Vara! - en hij zingt toch wel " He'll have to go" van Jim Reeves (en al die andere gasten waaronder de schitterende versie van Ry Cooder) terwijl hij nog maar net geleerd heeft gitaar te spelen ... zo zegde hij zelf dan toch !

Niet te missen !

6 comments:

Anonymous said...

Ik ga eens uitvissen of er een heruitzending van is.

Anonymous said...

Ondertussen uitgevist dat alle uitzendingen te bekijken zijn op de website. http://dewerelddraaitdoor.vara.nl/terugkijken.php

peterpignans said...

Ze allemaal bekijken ... daaraan begin ik niet! En wat betreft de tocht naar Notre Dame des Anges -te voet weliswaar - waar wacht je op ? Richard kon het op een soort Teva's , terwijl ik toch "bottinnen" verkies ...

Anonymous said...

Bottinnen kocht ik net toevallig aan zee. Dus dat is al in orde. Nu nog een ticketje richting Pignans en we kunnen vertrekken. Als mijn ribben genezen zijn want ik ben ongelooflijk stom over mijn eigen fiets gevallen. Resultaat flink gekneusde ribben.

peterpignans said...

Zes weken liggen en geen Duvels ? Of zijn de Duvels nodig ter genezing ? Indien dat het geval is, er is hier nog steeds enige voorraad ... en een Muscatje voor Annie !

Anonymous said...

Brufen innemen met Duvel werkt wonderbaarlijk. Zes weken zal het wel niet duren. In elk geval houden we de muscat en de straffe bieren tegoed.