Sunday, February 05, 2006

Zondag met vrienden

En wat voor vrienden! Kijk maar goed, zo komt men er niet alle dagen tegen !

Mag ik voorstellen : Marie-Louise en Herman, altijd klaar om je te komen halen, wegbrengen, uit te nodigen, een glas te offreren of te drinken, een verhaal te vertellen, de weg te wijzen, mee te gaan wandelen, ook al durft Peterpijnpit wel eens zo goed als ongebaande weggeltjes te kiezen, en hun "most friendly dog" Jappe, een herder uit Anatolië, vriend van de huiskatten, en zoals uit de tweede foto moge blijken, ook nog een onderdeel van de huishoudbrigade.

Een zondagnamiddag met hen maakt een mens klaar om er weer een hele week keihard tegenaan te gaan - alle verhoudingen in acht genomen weliswaar, gezien het klimaat hier dat al te zware inspanningen niet echt toelaat, om nog maar te zwijgen van stramme knoken, verlepte spieren, gerokken pezen, en hier en daar zelfs een enkel grijs haar !
Begin de week goed, jullie allemaal, en krijg veel groeten vanuit het zuiden !

1 comment:

Marrek O'Polo said...

dear pjottr,

dank voor de motivatie. alle beetjes helpen om er elke maandag weer het beste van te maken. hopelijk komt dit commentaar goed door op je blog, want bij mij laten de comments het tegenwoordig afweten. dat zal mijn productiviteit echter niet afremmen....

marco polo