Saturday, February 11, 2006

Najib Ahmadi

... heet de cabaretier die zonet op de buis een heerlijke show weggaf - en zoals zijn naam al enigszins doet vermoeden is hij een rasecht Nederlander. Van Marokkaanse afkomst, wat zouden jullie gedacht hebben. En helemaal in de lijn van wat we van de goeie cabaretiers van uit het Noorden gewoon zijn. Meer dan de moeite waard, dankewel Najib, en dankewel de schotelantenne die me zo nu en dan in onze moedertaal dit laat meemaken !

Warm aanbevolen dus, wie de kans krijgt hem mee te maken : niet te missen !

3 comments:

spaghetti said...

Blij je terug te kunnen lezen op je blog Peter. Najib hebben we wel niet kunnen volgen wegens geen TV maar hopelijk voor hem ging het niet over de Mohamed tekeningen gezien al de commotie die daarrond gemaakt wordt.
Hoe staat het met de voorbereiding voor je tocht naar Santiago? Zijn de schoenen al ingelopen?
Stel het wel.
Ciao

peterpignans said...

Hallo Spaghetti,
Laat me je gerust stellen : Najib zet zowat heel Nederland met zo goed als al zijn inwoners in hun hemdje, zonder over te gaan tot volledige strip-tease. En de schoenen blijven ergens nijpen, 'k zal straks voor een nieuw paar moeten gaan zien ... waar de veters wat hoger beginnen, daar zit het probleem van de huidige stappers.
Ergens tweede helft Maart begint het eerste deel, maar daar horen jullie nog van !
Au plaisir !

Marrek O'Polo said...

hoi pjottr,

inderdaad Najib is een klasbak, marokkaans gekruid neder-cabaret uit de beste tradities ... met liefde gebrouwen en met veel genot geconsumeerd !!! vanavond kan het alweer: om 23.00 op nederland 3 "freefight" 2/2 ... waarschijnlijk 2° deel hé, weet niet of het een heruitzending is.
zal, om spaghetti een plezier te doen, het op de pc registreren, kan dan nog altijd op dvd ... dan gaan we voor de confrontatie van een italomanofiel met de nedermaroklandse humor !!!
kijken wat dat geeft ?!

marco polo