Thursday, November 15, 2007

Bij kinders en ...

... kleinkinders gebeurt er vanalles , sommige dingen leuker dan andere. Er was de verhuis van Katelijne die me eigenlijk nu ook nog wat bezighoudt, na kloppen, boren, monteren, versleuren, aanpassen en op en af laddertjes en trappen lopen ligt er nog altijd een stuk vasttapijt niet vast - dat wordt een jobke voor morgen.

En tussen de verhuisperikelen door is er bij Tom ongewenst bezoek gekomen, in de gedaante van een inbreker die er met zijn rugzak vandoor was. Inhoud ? Identiteitskaart, paspoort, bankkaart, fototoestel, i-Pod, windjack, en nog ettelijke papieren. En dat was echt wat hij niet nodig had, want goed drie dagen later moest zoonlief naar Moskou voor drie weken intensief werken ! Met een hoop geduld, telefoons, geloop en gelobby is hij nog op tijd kunnen vertrekken. En de papa heeft zich dan maar beziggehouden met sloten en grendels en dat soort van dingen om voor een enigszins veilig gevoel ten huize van Sofie, Corto en Tom te zorgen.

De foto's hierbij illustreren enkele rustige momentjes van mijn verblijf in het land waar men tracht te bewijzen dat een regering ondertussen niet echt nodig blijkt - tenminste de opinie van de vrouwen en mannen die politiek bedrijven lijkt daarop zeer sterk te wijzen.

No comments: