Wednesday, August 02, 2006

Op bezoek bij ...

... Jean Miotte, begenadigd schilder, illustrator, graficus, schrijver, en ... buurman. In zijn atelier loopt er elk jaar een tentoonstelling hetzij van zijn eigen werk, hetzij van mensen uit zijn omgeving, en het atelier op zichzelf, met de eromheen liggende tuin zijn alleen reeds absoluut de moeite waard.


Een paar weken geleden zocht ik hem en zijn wederhelft, Mevrouw D. Keeser, nog eens op ook al om te gaan kijken welk werk er te zien was, en 'k nam de gelegenheid te baat om er enkele foto's te maken, die jullie hierbij te zien krijgen.



Van het bezoek aan Saint-Paul de Vence samen met vrienedn en kennissen van Prova komt er wat later een verslag - alles kan niet in één keer gebeuren , en 'k moet jullie een beetje waterachtig maken, vind ik zo.

Beste groeten vanuit Pijn pittendorp, waar de rosé voor het ogenblik de dienst uitmaakt - de temperaturen zijn er naar !

1 comment:

Marrek O'Polo said...

dear pjottr,

het ziet er niet slecht uit bij die buurman van jou! ik heb onze vakantietocht door frankrijk en een stukje spanje goed doorstaan, net als de basketdrukte (1 week kamp + weekend stage)... nu komt er af en toe wat tijd om te bloggen en comments te versturen ... we hebben nog meer dan 3 weken verlof, dus ...

marco