Wednesday, June 28, 2006

Juni...

... is al zolang bezig, de dagen zijn op hun langst, en toch vond ik amper tijd om een beetje aan jullie allen, lezers én vrienden, te denken. Het is hier "vrij" druk wat komen en gaan betreft, schoonzussen en echte, schoonbroers en hun vrienden, eigen kinderen en hun kroost, neefjes en nichtjes, kleintjes en grote - zie maar wat en wie er allemaal meeleeft hier op de bijgaande foto's. En de "gastbloggers" waarover in een vorige blog sprake was worden voorzichtig doch met enige aandrang verzocht me hun beelden op één of andere wijze te doen geworden, zodat al wie deze blog leest ook van hun beelden mag meegenieten.




En wat de natuur betreft, ook daar krijgen jullie wat van te zien, deze keer fladderende juweeltjes om en rond de lavendelbossen langs het tuinpad.

2 comments:

Marrek O'Polo said...

dear pjottr,

wat een "begangkenis" aldaar ?! allemaal mensen en mensjes die weten waar het goed toeven is. ondertussen hebben de franse oudjes het toch weer geflikt, en zullen "mijn" braziliaanse vrienden erg op hun tellen moeten passen ... zaterdag weten we meer! gek, ... zelden zo gek ... van voetbal geweest: voor alles is een eerste keer!

marco polo

peterpignans said...

Dan wordt France-Brasil ( of is het andersom dat we het moeten zien? ) de tweede match die we hier gaan bekijken. En met Zidane van wie vanalles kan verwacht worden weet je maar nooit !